İçeriğe geç

Aslanın Ingilizcesi Ne Demek

Aslan’ın İngilizcesi ne?

Aslan i. Aslan mağarasından çıktı. Aslan mağarasından çıktı.

Aslanın diğer adı nedir?

Panthera, Felidae familyasına ait bir cinstir. İyi bilinen ve hayatta kalan aslanları, kaplanları, leoparları, jaguarları ve kar leoparlarını içeren Panthera, bu beş türe sahip büyük kedilerin çoğunu içerir.

İngilizce Arslan Ne Demek?

“arslan” teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları: 1 sonuç aslan i.

Lion’un Türkçesi ne demek?

aslan, aslan i.

Kaplan’ın İngilizce adı ne?

“Tiger” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 5 sonuç Tiger i.

Lion nasıl okunur?

Lion/l/ kelimesinin İngilizce telaffuzu: look./aɪ/ kelimesi: eye./ə/ kelimesi: above./n/ kelimesi: name

Aslanın gerçek ismi nedir?

Aslan veya aslan (Panthera leo), Panthera cinsinin büyük kedilerinden biri ve Felidae familyasının bir üyesidir.

Aslan hangi dilde?

Aslan (Latince: Leo, sembol: ♌) bir burçtur.

Kız aslan ne denir?

Dişi aslana KARAHİNDİBA denir.6 Şubat 2018Dişi aslana KARAHİNDİBA denir.

Arslan Türk ismi mi?

Arslan ismi Türk ve birçok Orta Asya toplumunda yaygındır. Türk mitolojisinde ve tarihinde kahramanlık ve liderliğin sembolü olarak kabul edilen aslan, bu isme sahip kişilerde güç, cesaret ve liderlik özelliklerini çağrıştırır.

Adiniz ne ingilizcesi?

adın ne? adın ne? İfade Peki adın ne?

Örümcek ingilizcesi ne?

“spider” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 12 sonuçKategoriİngilizce1Yaygın kullanımÖrümcek i. Banyoda bir örümcek var. Banyoda bir örümcek var. Daha fazla cümleGenel2Genelörümcek i.

Tiger nedir?

İsim kaplan benzeri, leopar vb. yırtıcı benzeri. İsim cesur, yiğit, kahraman, çalışkan bir kişidir. O iş için bir kaplandır: o büyük, çalışkan bir işçidir. İsim zalim, kana susamış, kavgacı, yırtıcı bir kişidir.

Tigon anlamı nedir?

Tigon (telaffuzu “Taygon”) veya Aklan, bir erkek kaplan ile bir dişi aslanın çiftleşmesinden doğan yavrunun adıdır. Bu isim, İngilizcedeki tiger ve lion kelimelerinin birleşiminden türetilmiştir.

Monkey’ın Türkçesi ne demek?

“Monkey” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 12 sonuç Maymun i. Orada maymunlar üzerinde yapılan deneyler için net etik koşullar belirlemeliyiz. Burada maymunlar üzerinde yapılan deneyler için net ve etik koşullar belirlemeliyiz.

İngilizce hayvan İsimleri Nelerdir?

Şimdi hayvan dünyasının kapılarını açarak bu ilginç yolculuğa başlayalım: Köpek (Kedi), Kuş (Balık), At (At), İnek (İnek), Tavuk (Tavuk), Tavşan (Tavşan). Daha fazla makale…• 14 Temmuz 2023

Lion ingilizcesi ne?

“lion” teriminin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamları: 15 sonuçKategoriTürkçe1Sık kullanımAslan ininden çıktı. Aslan ininden çıktı. Daha fazla cümleGenel2Genelarslan19 satır daha

Aslan nasıl yazılıyor?

Yazılışı belirsiz kelimelerin doğru yazılışını öğrenmek için TDK sözlüğüne bakmak gerekir. TDK sözlüğüne göre aslan kelimesi okunurken “lion” olarak yazılmıştır. Bu kelimeyi aslan olarak yazmak yanlıştır.

Aslan ismi hangi dilde?

Günümüz Türkçesinde kullanılan aslan sözcüğü Osmanlı Türkçesine ارسلان (arslan) biçiminde geçmiş olup kökeni Eski Türkçeye dayanmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Grup Escort