İçeriğe geç

Duman Konseri Kac Tl

2024 Duman konseri ne zaman?

🕤 17 Ekim 2024 Perşembe, 18 Ekim 2024 Cuma 📍İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu.

Duman konseri kaç yaş sınırı?

– 18 yaş altı katılımcılar, yalnızca ebeveyn(ler)i eşliğinde etkinlik alanına girebilirler. – 18 yaş altı katılımcılara alkol ve tütün ürünleri satışı yasaktır. – Her yaştan katılımcı bilete tabidir. – Organizatör, etkinliğe katılması uygun görmediği kişilerin giriş ücretini iade etmek koşuluyla etkinliğe girişini reddetme hakkına sahiptir.

İstanbul Duman konseri saat kaçta?

Duman, 6 Ağustos’ta 21:30’da Festival Park Yenikapı’da!

24 Ağustos Duman konseri nerede?

Yoğun talep üzerine ülkenin en büyük rock gruplarından 𝗗𝗨𝗠𝗔𝗡, Yüzdeyüz Müzik’in katkılarıyla 24 Ağustos Cumartesi günü bir kez daha rock müziğin şatosu KüçükÇiftlik Park’ta!

İstanbul Festivali 2024 nerede?

İstanbul Festivali, İstanbul’un kalbi Yenikapı Festival Parkı’nda gerçekleşiyor.

8 Eylül Duman konseri nerede?

#ipuçları. 📍Bonus Parkorman. 📆8 Eylül Pazar. 📍Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu.

Duman konser kaç TL?

Fiyat kategorileriFiyat kategori adıGenel satışKısıtlı görüş1. kategori tribün450,00 ₺-2. kategori tribün350,00 ₺-3. kategori tribün300,00 ₺-Kısıtlı görüş-450.

29 Ekim Duman konseri ücretsiz mi?

Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladığımız ücretsiz konserler ve etkinlikler bu listede! 29 Ekim konser tarihleri ​​açıklanır açıklanmaz liste güncellenecektir; Melike Şahin, Duman, Edis gibi sanatçıların konserleri var.

Ankara Duman konseri saat kaçta?

Konser saati: 21.

6 Ağustos’ta ne konseri var?

Etkinlik hakkında. POP MÜZİK süperstarı AJDA PEKKAN 6 AĞUSTOS’TA HARBİYE’DE! İstanbulluların mutlaka görmesi gereken konser mekanı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda 6 Ağustos akşamı sahne süperstarın olacak.

Duman konseri ne zamana ertelendi?

Biletix Duman İzmir Konseri 22 Nisan 2023 22 Nisan

Hwasa Nevşehir konseri ücretli mi?

Mamamoo Türkiye | [📢ÖNEMLİ] HWASA 29 Haziran’da Nevşehir’de sahne alacak!! 🤟 Resmi duyuru yayınlandı ♥️ Kraliçemiz geliyor 😎 Konser alanına giriş ücretsiz… 22 Mayıs 2024

30 Ağustos Duman konseri nerede Bursa?

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Duman’la birlikte kutluyoruz. Çarşamba, 30 Ağustos / 20:30 Bursa’da Nilüfer Belediyesi Halkevi (Cumhuriyet Meydanı) önünde düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri için sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın.

Küçükçiftlik Park sahne Önü kaç kişilik?

Etkinlik kapasitesinin 17.000 katılımcı olduğu belirtiliyor. Bu alanın 2.000 metrekaresi özel etkinlikler için ayrılmış. Bu etkinliklere örnek olarak festivaller, defileler, konserler ve mitingler verilebilir. Ayrıca Küçükçiftlik Park, bugüne kadar elektronik müzik türünde birçok büyük organizasyona ev sahipliği yapmıştır.

Duman konseri Adana nerede?

Duman, 23 Eylül 2022’de KerkiSolfej organizasyonuyla Adana Çukurova Üniversitesi Açık Hava Tiyatrosu’nda izleyiciyle buluşacak.

Duman yeni albüm 2024 ne zaman çıkacak?

Duman, 17 Haziran’da resmi Instagram hesabından yeni albümle ilgili müjdeyi paylaşarak, “On altı parçadan oluşan yeni albümün kayıtlarını tamamladık.” demişti. Bunu, “Yakında geliyor” duyurusuyla duyurmuştu. Yeni albümümüzden “Where’s My Mind” ve “Kufi” yarın saat 17.00’da dinleyiciyle buluşacak.

Duman konseri ne zamana ertelendi?

Biletix Duman İzmir Konseri 22 Nisan 2023 22 Nisan

Bursa Duman konseri ne zaman?

Duman Konseri – Bursa, Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu, 6 Eylül 2024, 21.00 🎤

Duman nerede çıkıyor?

Duman, 6 Ağustos 2024’te İstanbul Festivali’nde olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir